Wednesday, 5 June 2013

Free gift produk

 
 

AURAWHITE 900G

13 FREEGIFT:
1 compact powder
1 mascara
1 lipmask
5 vitamin rambut
2 naturgo mask
1 shiseido mask
... 1 shaker
1 masker 3d
harga RM150 free pos
Pertanyaan/tempahan : SMS ke 012-5318591(JUE) Email: zuraidahroli@gmail.com atau pm to http://www.facebook.com/Maisarahbeautycentre



SECRET BUST UP
5 FREEGIFT

1 mascara
1 lipstik
1 pasang detox patch
1 eyemask
1 naturgo mask
harga rm126 free pos

Pertanyaan/tempahan : SMS ke 012-5318591(JUE) Email: zuraidahroli@gmail.com atau pm to http://www.facebook.com/Maisarahbeautycentre

Tuesday, 4 June 2013

Harga Runtuh! untuh hari ni sahaja 5/6/13







Harga Runtuh! untuh hari ni sahaja 5/6/13


1) Clayrissa = RM120 sm/RM125ss
2)Ferskin = RM60sm/RM63ss
3)Gorgeous Fiber = RM51.90sm/RM53.90ss
4)Maixara = RM99sm/RM102ss
5)Felinna = RM80 free pos
6)Glutatione Collagen Ferskin = RM90sm/RM100ss
7)Figure up= RM60sm/RM63ss
8)Whitening Cleanser or lotion= RM35sm/RM39ss
9)Bedak Kokuryu = RM 60 free pos
10)Molly BB Doll = RM45sm/RM48ss
Pertanyaan/tempahan : SMS ke 012-5318591(JUE) Email: zuraidahroli@gmail.com atau pm to http://www.facebook.com/Maisarahbeautycentre

Monday, 22 April 2013

Sunday, 21 April 2013

PRODUK FAMOUS DAN TERKINI...

 
 

BEDAK ARAB KOKURYU SUPER SUMMER CAKE
4 COLOUR ORANGE BLUSH,RUSSET,JADE,PUGGY PINK
HARGA RM50 FREE POS 
Pilihan Warna 25gm:
Orange Blush = Untuk Kulit Cerah
Puggy Pink = Putih pinkish
Russet = Untuk Kulit Sederhana Cerah--warna yg selamat semua boleh masuk
Jade = Sebagai Concealer * boleh dipadankan dengan mana-mana bedak arab
 


SET COMBO INCH LOSS + FIGURE UP
 HARGA RM120.00 SEMENANJUNG/SABAH * SWK RM125.00


BENGKUNG MODEN (WAIST TRIMMER)
HARGA RM40 FREE POS
PRODUK HEBAT UNTUK KEMPISKAN PERUT@RAMPINGKAN PINGGANG DENGAN SAUNA EFFECT

*BENGKUNG MODEN UNTUK PERUT DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN DIPERBUAT DARI 4 LAPISAN NILON,KAPAS DAN ADA FAR NILON,KAPAS DAN

*ADA FAR INFRARED.

*ADA 4 ZIP UNTUK KESELESAAN

* SAIZ PINGGANG HINGGA 36 INCI SAHAJA

* LELAKI DAN WANITA BOLEH GUNA

* DARI PARAS DADA KE BAWAH HANYA 10 INCI ( 26 CM ) ,

* IA TIDAK TERLALU LABUH SEPERTI BENGKUNG KAIN

* TIDAK GATAL,TIDAK LICIN ,TER”LETAK “ JER.
 
 THANYAPORN
 HARGA RM45




FELINNA INCH LOSS
Harga  - RM75/180ml botol. (Termasuk postage)

 



BEDAK ARAB KOKURYU SUPER SUMMER CAKE
50GM
2 COLOUR ORANGE BLUSH & RUSSET
 HARGA RM50 FREE POS


VITAMIN C 1000 MG PAHANG PHARMA
(No KKM : MAL06051404X)
1 BOTOL 100 BIJI JUAL RM75.00 SEMENANJUNG /RM4 ADD SABAH&SARAWAK
 


 



EXTRA GLUTATHIONE AMAZING LOTION WITH COLLAGEN ( PACKAGING BARU)
RM52.90 ( TAK MASUK POSTAGE)RM6 SEMENANJUNG & RM9 SABAH&SARAWAK

 



PERFECT COLLAGEN BB CREAM SPF 45 PA ++ (PRODUK WHITE PERFECT)
15gm (tahan sebulan)
 HARGA RM39.90 ( TAK TERMASUK POSTAGE)


WHITELIGHT
HARGA RM50.00
SEMENANJUNG FREE POS & SABAH SARAWAK RM4
 PEMUTIH GIGI PALING BERKESAN
... WHITELIGHT TOOTH WHITENING SYSTEM
KESAN SEAWAL 10MINIT !
LEBIH JELAS SELEPAS SEMINGGU !

*DITANGGUNG HALAL
*DISYORKAN OLEH DR. HARVEY SILVERMAN
*TERBUKTI SECARA KLINIKAL
*DUTA PRODUK: SHANDI FINNESSEY (MISS USA 2004)
*KESAN SAMPINGAN: GIGI MENJADI NGILU.

PERHATIAN:
HANYA SEBAHAGIAN ORANG AKAN MENGALAMI KESAN SAMPINGAN,BUKAN SEMUA ORANG.KESAN SAMPINGAN HANYA SEMENTARA IAITU SELAMA 2-3 HARI & IA ADALAH NORMAL.

AWAS:
*IBU MENGANDUNG ATAU MENYUSU ANAK TAK DIGALAKKAN MENGGUNAKAN PRODUK INI.



PURE MARINE COLLAGEN MENTAH GRED AAA NEW PACKAGING READY STOCK
(WARNA UNGU & PUTIH)
Pure marine collagen 100gm
HARGA : RM25.00 (tak termasuk postage)
...( 100 gram boleh tahan 5-6 minggu )

Alami kehebatan 100% KOLAGEN ASLI
* Nilai2 nutrisi kolagen ni 10x ganda lebih tinggi dar...i sirip ikan yu (satu mangkuk kecil RM 300)
* Khasiatnya sama dengan sarang burung layang2 (RM 400 hingga ribuan ringgit)
* 24% kolagen ni bersamaan 2 keping sarang burung layang2
* Kalsium 37 yang lebih tinggi daripada hati ikan
* PH bernilai 7.6

Jika diamalkan seharian kulit akan nampak semakin cerah/putih, dalam masa seminggu akan nampak kesannya especially pori2 muka akan rapat dan nampak licin.. jadikan ia sebagai masker pun boleh.

Yang paling best, sesuai untuk preggy women utk dapatkan kulit baby yang putih dan kulit cantik

**Bagi wanita yang sedang berpantang & menyusukan bayi, boleh ambil pure collagen ini dengan syarat tidak boleh lebih 5 gram sehari kerana kandungan iron adalah tinggi**


PERHATIAN :

* Jika boleh elakkan minum kopi, nescafe; minuman yang tinggi kandungan kafein sebab semua tu boleh menyerap dan buang vitamin C, kolagen dan gluthathione (agen pencerah) dalam badan kita..

* Ambil bersama vitamin C untuk kesan yang maksimum & lebih cepat! Banyakkan minum air kosong..



Skin Mask Boya Gluta Q10
140ML
JUAL RM45
 POS LAJU 6 SEMENANJUNG/9 SABAH & SWK
...
Skin Mask BOYA Gluta Q10 adalah formulasi terbaru untuk menjadikan kulit
putih pink. Ia juga berupaya mengurangkan kedutan, bintik-bintik hitam, jerawat dan masalah kulit yang lain.

Gel tidak melekit ini didatangkan dengan kepekatan Q10 glutathione dan perbezaan akan nampak ketara dari penggunaan yang pertama. Lihat keajaibannya secara jelas dalam masa 7 hari!

Bersihkan tubuh terlebih dahulu dan dilap kering. Sapukan gel ke badan dan wajah sebelum tidur. Tidak perlu dibilas. Gunakan secara berterusan selama 7 hari.

Menyerap Gluta terus ke dalam kulit anda. Mengembalikan keremajaan kulit dan mencerahkan hanya dalam masa 7 hari. Memurnikan dengan menahan melanin serta menyegarkan.

Mengurangkan kedutan, mengelak jerawat dan jeragat. Terbukti sangat baik untuk kulit dan popular seluruh dunia.


Cara Mengunakan:
Sapu seluruh badan dan muka sebelum tidur. Sebaiknya biarkan selama 8 jam. Tidak perlu membilas
 

Saturday, 13 April 2013

BEAUTY WHITENING ROLL ON (DEODORANT) - 72 HOURS

 
 






BEAUTY WHITENING ROLL ON (DEODORANT) - 72 HOURS Provides all-day-long protection from body odor with tri-active complex that whitens and smoothens underarm with regular use. It also gives that all day feeling of freshness and dryness.

This roll-on is specially formulated for underarm skin combining highly effective skin whitening agents that WHITENS UNDERARMS in just 2 WEEKS.

Use daily after bath and get that white and smooth underarm you've always wished for.

Arbutin & Glutathione, both powerful skin whitening actives that prevents skin darkening and reduces existing pigmentation.
Vitamin E improves and nourishes underarms skin's texture making it smooth and creamy. Mixture of special ingredients makes underarm hair feel softer, finer and easier to remove.

Have you ever wondered why celebs have ultra smooth, white, flawless underarms. We've just unleashed the secret to that white and smooth underams you've always wanted. Proven 99.9% satisfaction guaranteed!!!

Use for flawless, white, underarms you've always wanted.

60ml
berminat sila pm http://www.facebook.com/Maisarahbeautycentre @ sms 0125318591 @ email:zuraidahroli@gmail.com

Wednesday, 10 April 2013

 
 






AURA WHITE PURE L GLUTATHIONE 400 000MG

Produk pencerahan kulit yang harus dicuba, menghapuskan kekusaman, mengembalikan keserian dan kelembutan kulit secara keseluruhan. Satu2 nya produk keluaran Malaysia yang menggunakan teknologi stem sel hasil gabungan 3 jenis tumbuhan/buah - tomato, epal dan roselle serta ditambah benefit kehebatan lain, L-glutathione dan kolagen ikan talapia!
Dengan ramuan berkualiti premium yaang diadun bersama bahan semulajadi terbaik seperti lemon, turnip, strawberi, maquiberry, betik, sarang burung, astaxanthin dan pinebark, pastinya gabungan mantap yang memberikan 3 kali kuasa pencerahan kulit malah berupaya merangsang penjanaan sel2 kulit baru serta memperbaiki tekstur kulit agar lebih halus, lembut dan sekata hanya dalam 14 HARI !!
FORMULA LENGKAP


Diperkaya dengan antioksidan yang sangat tinggi membantu melambatkan penuaan kulit. Ia membantu menyerlahkan kecantikan kulit, mengurangkan radang serta berupaya memulihkan sel tisu.


RASA YANG LAZAT


Berperisa lemon berry bukan sahaja enak diminum tetapi membekalkan


khasiat yang tinggi untuk mengekalkan kecantikan dan kesihatan dalam satu masa.


TANPA BAHAN TAMBAHAN


100 % semulajadi dan selamat ,tiada tambahan gula, bahan pengawet, pewarna atau perisa tiruan. Bebas hormon,steroid dan bahan kimia oleh SGS.

KEISTIMEWAAN AURA WHITE GLUTA COLLAGEN 400,000MG

- 50% pencerahan ketara dalam masa hanya 1-2

- memulihkan kulit rosak, berparut, kusam dan bermasalah

- menjadikan kulit lebih anjal dan elastik serta lembab


- mengurangi kedutan dan garis2 halus

- mengecilkan pori2 kulit

- menguat dan mencantikkan kuku dan rambut

- meningkatkan sistem imunisasi badan

- mengurangi radikal bebas dan toksin di dalam badan

- mengatasi masalah jerawat dan jeragat

- mengurangi sakit radang/sendi

- mengandungi prebiotik dan 3 kali stem sel

- sesuai untuk ibu hamil dan menyusui bayi

- membekalkan tenaga optimum sepanjang hari

- mengurangi kolesterol

- menghapuskan parut, tumit merekah dan selulit

- meningkatkan kualiti tidur

- sesuai untuk lelaki dan wanita


layari http://wwww.facebook.com/Maisarahbeautycentre
 @email zuraidahroli@gmail.com @ sms 0125318591

Tuesday, 9 April 2013

Shiseido Black Mask

 
 




Shiseido Black Mask merupakan masker peel off yg digunakan utk menghilangkan blackhead & whitehead. Ia merupakan salah satu hot item
selling di dunia kosmetic di Jepun, Hong Kong, Taiwan, Korea, Singapore & Malaysia. ...
CARA PENGUNAAN:-
- 1 pack boleh dipakai 2 hingga 3 kali, jgn guna 1 pack sekali pakai, memadai hanya pakai sederhana
tebal sahaja.
- Bersihkan wajah terlebih dahulu.
- Sebaik baiknya steam kan wajah dengan air panas selama sekurang-kurangnya 10 ~ 15 minit. Ini bertujuan utk membesarkan pori-pori & memudahkan pembersihan jeragat.
- Biarkan wajah kering baru sapu mask.
- Tunggu selama 30 minit / hingga mask kering baru tarik mask perlahan-lahan.
* Anda akan dapat rasakan yang bintik bintik hitam tu ditarik keluar dari wajah anda!
Blh juga dipakai pada hidung shj atau keseluruhan muka.


1 pack mengandungi 12 Gram.


KEBAIKAN SHISEIDO BLACK MASK.


- Dapat menghilangkan & mengurangkan blackhead & whitehead & juga kekotoran di wajah.
- Mengecilkan pori-pori wajah, mengurangkan kedutan, anti penuan & mencerahkan wajah.
See More

Borang tempahan

Nama:
Alamat penuh :
No Tel:
Alamat Email:
Senarai tempahan:
Sila balas tempahan melalui:
Pembayaran melalui: Maybank
Saya akan membuat pembayaran :
Bukti Pembayaran (Ref no,Date,Time):
Kod Item/Produk :

Click here to create your own form.